
Edukacja w zakresie
diety bezglutenowej
PROFESJONALIZM
POŁĄCZONY Z EKSPERCKĄ WIEDZĄ
Dr Wioleta Zysk
Specjalistka ds. diety bezglutenowej.
Jako ekspertka ds. żywienia i autorka książki „Życie bez glutenu”, oferuję skuteczne porady dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej z innych przyczyn. Zapisz się na konsultacje, aby otrzymać spersonalizowane wsparcie w dostosowaniu diety i unikaniu kontaminacji glutenem. Moja książka pomoże Ci w pełni zrozumieć i wprowadzić bezpieczne rozwiązania w codziennym życiu. Rozpocznij swoją bezglutenową podróż już teraz!
Poznajmy się bliżej

ZAPISZ SIĘ NA NEWSLETTER – A JA OD RAZU WYŚLĘ DO CIEBIE PRZEPISY
5 Sprawdzonych bezglutenowych przepisów
Poradnik powstał po licznych rozmowach z klientami, którzy poszukiwali pewnych,
sprawdzonych receptur. Gotowe inspiracje do wypieków zawarte w książeczce
zostały opracowane na bazie mieszanek, bezglutenowych mąk.
Wiedza poparta
doświadczeniem.
Ukończenie SGGW
Zdobycie tytułu magistra inżyniera Nauk o Żywności.
Otwarcie sklepu bezglutenowego
W sierpniu 2017r. po ponad 4 latach sprzedałam sklep bezglutenowy aby zająć się pracą naukową.
Współpraca z międzynarodową firmą Dr. Schär
Współpracuję z producentem żywności bezglutenowej
Dr. Schär, reprezentuję firmę w Polsce.
Godzin zajęć ze studentami
Przeprowadziłam na uczelni ponad 280 godzin zajęć ze studentami, ćwiczeń i wykładów.
Uczestników moich warsztatów
Do tej pory w przeprowadzonych przeze mnie warsztatach wzięło udział ponad 2000 osób.
Co o mnie mówią inni
PARTNERZY








GALERIA
Bezpłatne testy w kierunku celiakii Schär
Warsztaty Kulinarne Poznań 2019
WARSZTATY KULINARNE, WARSZAWA 08.06.2019
WARSZTATY KULINARNE, GDAŃSK 27.04.2019
WARSZTATY KULINARNE, WROCŁAW 2019
WARSZTATY KULINARNE KALISZ 2018
SCHAR BEZGLUTENOWE WARSZTATY
WARSZTATY KULINARNE, BIAŁYSTOK 2018
WARSZTATY KULINARNE, TORUŃ 2018
WARSZTATY KULINARNE, KRAKÓW 2018
WARSZTATY KULINARNE, POZNAŃ 2018
GLUTEN FREE EXPO, WARSZAWA 2018
WARSZTATY KULINARNE, POZNAŃ 2018
WARSZTATY KULINARNE, WROCŁAW 2018
UNIWERSYTET MEDYCZNY, WARSZAWA 2018