opinia_schar

Dr. Schär

We have the pleasure of working directly with Ms. Wioleta Zysk since 2015. Ms. Wioleta Zysk is responsible for the organization of baking courses and the Free From Expo on our behalf. Furthermore, she supports celiac meetings and congreses

Ms. Zysk is a pleasure to work with because of her positive and friendly attitude. She is always professional and reliable, ready to solve any kind of problem. These are highly appreciated qualities since we trust her with the full organization of our local events. We surely recommend Ms. Zysk if you are looking for an efficient and committed partner.

opinia_gdansk

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Gdańsku

Niniejszym listem pragniemy udzielić referencji Pani Wiolecie Zysk za profesjonalne przygotowanie oraz przeprowadzenie bezglutenowych warsztatów kulinarnych w dniu 04.06.2016 r. w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Gdańsku.

Z pełną odpowiedzialnością polecamy Panią Wioletę Zysk jako rzetelnego partnera w zakresie organizacji oraz przeprowadzania warsztatów kulinarnych. Pani Wioleta Zysk w pełni realizuje podjęte projekty z całkowitym zaangażowaniem.

opinia_bialystok

Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku

W dniu 07.11.2015r. Pani Wioleta Zysk przeprowadziła dla Zespołu Szkół Gastronomicznych w Białymstoku bezglutenowe warsztaty kulinarne.

Program warsztatów kulinarnych był realizowany w sposób profesjonalny, zarówno od strony organizacyjnej, jak i merytorycznej. Warsztaty zostały przeprowadzone przez Panią Wioletę Zysk bardzo rzetelnie, z pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem. Każdy element warsztatu przygotowany był z dużą dbałością o szczegóły.

Polecamy Panią Wioletę Zysk jako rzetelnego trenera i dobrego partnera w realizacji warsztatów kulinarnych. Jesteśmy w pełni usatysfakcjonowani i z przyjemnością nadal będziemy kontynuować naszą współpracę.

opinia_SGGW

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Niniejszym listem pragniemy udzielić referencji Pani Wiolecie Zysk za profesjonalne podejście oraz merytoryczne i solidne przygotowanie kulinarnych warsztatów bezglutenowych w dniu 18.06.2016 r. w Katedrze Dietetyki Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Na podstawie naszej współpracy oraz jej efektów, pragniemy zarekomendować Panią Wioletę Zysk jako solidnego partnera w zakresie organizacji warsztatów kulinarnych oraz współpracy przy konferencjach. Wysoko oceniamy nie tylko kwalifikacje i doświadczenie zawodowe Pani Wiolety Zysk, ale również organizację pracy, dzięki której nasze projekty zostały przeprowadzone w terminie i z należytą starannością.

Liczymy na dalszą współpracę oraz życzymy licznych sukcesów.

Referencja_WSB

Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Żywności w Łodzi

Pani mgr inż. Wioleta Zysk w październiku 2015 roku, w pracowni technologii żywności Wyższej Szkoły Biznesu i Nauk o Żywności, przeprowadziła warsztaty kulinarne – gotowania bez glutenu.

Serdecznie polecam Panią Wioletę do współpracy. Jest osobą bardzo rzetelną, kompetentną i zorganizowaną.

Warsztaty prowadzone przez Panią Magister Zysk były bardzo dobrze odebrane przez uczestników oraz studentów kierunku Dietetyka naszej uczelni.

Cieszę się z podjętej współpracy i liczę na kolejne edycje Warsztatów kulinarnych w Łodzi w siedzibie WSBiNoZ.

opinia_SGGW

Wyższa Szkoła  w Poznaniu

Pani Wioleta Zysk przeprowadziła dla studentów Wyższej Szkoły w Poznaniu warsztaty kulinarne pt. “Dieta bezglutenowa w praktyce”.

Kurs został przeprowadzony w dniu 22 kwietnia 2016 r. Zajęcia praktyczne poprowadzone przez Panią Wioletę Zysk odbyły się z należytą  starannością, sumiennością oraz rzetelnością, w sposób jasny, przystępny i zrozumiały. Współpraca podczas realizacji kursu przebiegała w sposób sprawny, rzetelny i terminowy. Ćwiczenia były dopasowane do potrzeb i wymagań uczestników.

W związku z powyższym, rekomendujemy Panią Wioletę Zysk jako profesjonalnego trenera.

Poznań

Wyższa Szkoła  w Poznaniu Uni – Terra

Podziękowania dla Pani Wiolety Zysk za olbrzymi wkład i osobiste zaangażowanie, a także profesjonalne przeprowadzenie szkolenia kulinarnego dla studentów I roku Dietetyki w roku akademickim 2015/2016, które przyczyniło się w znacznym stopniu do podniesienia świadomości uczestników.

Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie otrzymane prezenty edukacyjne.

Poznań

Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu

Podziękowanie dla Pani Wiolety Zysk za olbrzymi wkład i osobiste zaangażowanie,  a także profesjonalne przeprowadzenie szkolenia kulinarnego pt. “Dieta bezglutenowa w praktyce” dla uczniów klas pierwszych w naszej szkole w roku szkolnym 2015/2016, które przyczyniło się w znacznym stopniu do podniesienia świadomości młodzieży uczestniczącej w tym szkoleniu.

ref Poznań

Zespół Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu

Pani Wioleta Zysk przeprowadziła dla uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu warsztaty kulinarne pt. “Dieta bezglutenowa w praktyce”. Kurs został przeprowadzony w dniu 22 kwietnia 2016 r. Uczestniczyło w nim 40 osób. Zajęcia praktyczne przeprowadzone przez Panią Wioletę Zysk odbyły się z należytą starannością, sumiennością oraz rzetelnością w sposób jasny, przystępny i zrozumiały.

Współpraca podczas realizacji kursu przebiegła w sposób sprawny, rzetelny i terminowy. Ćwiczenia były dopasowane do potrzeb i wymagań uczestników.

W związku z powyższym, rekomendujemy Panią Wioletę Zysk jako profesjonalnego trenera.