MOŻLIWOŚĆ WSPOŁPRACY

Oferta dotyczy całej Polski.

Każda oferta przygotowana jest indywidualnie.
Zakres głównie dieta bezglutenowa i celiakia.
Jeśli masz pytania lub propozycję współpracy, czekam na wiadomość od Ciebie!

WARSZTATY DLA UCZNIÓW

OFERTA DLA SZKÓŁ

Warsztaty kulinarne dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich prowadzone są z myślą o pogłębianiu kwalifikacji zawodowych. Mają na celu dostosowanie umiejętności i kompetencji uczniów do potrzeb stale rozwijającego się rynku pracy.

ZAKRES:

  • Praktyczne warsztaty nauki gotowania dla początkującego młodego szefa kuchni.
  • Zdobywanie nowych umiejętności z zakresu diety bezglutenowej i celiakii.
  • Tematyka warsztatów może wykraczać poza treści objęte podstawą programową, lub może być wpisana w program.
  • Warsztaty można traktować jako formy aktywizacji młodzieży lub zakres warsztatów może być wpisany w przedmiot, np. trendy w żywieniu.

TARGI, KONFERENCJE, SZKOLENIA

WYKŁADY DLA BIZNESU, BRANŻY GASTRONOMICZNEJ

Organizujesz najważniejsze wydarzenie w branży i poszukujesz eksperta z zakresu diety bezglutenowej i celiakii, proponuję:

  • wykłady na temat diety bezglutenowej, celiakii
  • obszerną wiedzę z zakresu żywności bezglutenowej
  • produktów bezglutenowych
  • wypieków bezglutenowych
  • serwowania żywności bezglutenowej
  • wprowadzania do swojego menu żywości bezglutenowej

SZKOLENIA DLA NAUCZYCIELI

OFERTA DLA SZKÓŁ

Podniesienie kwalifikacji w ramach kształcenia zawodowego z zakresu celiakii i diety bezglutenowej.
Połączenie teorii z praktyką.

ZAKRES:

  • Wykład na temat diety bezglutenowej, celiakii
  • Warsztaty kulinarne – dieta bezglutenowa w praktyce

SZKOLENIA W RESTAURACJACH, LOKALACH GASTRONOMICZNYCH

Jeśli jesteś właścicielem lub jesteś zainteresowany/a szkoleniem lub spotkaniem z zakresu przygotowywania, serowania, informowania swoich gości i wprowadzenia do swojego menu potrawy bez glutenu i chcesz to zrobić we właściwy sposób napisz do mnie.

Szkolenie może mieć wpływ na podniesienie jakości oferowanych przez Ciebie usług oraz kwalifikacji Twoich pracowników w zakresie serwowania i przygotowywania dań bez glutenu.

ZAKRES:

  • Praktyczna, konkretna wiedza na temat diety bezglutenowej i celiakii
  • Szkolenia dla pracowników lokali gastronomicznych
  • Wprowadzenie do swojego menu produktu bez glutenu. Jak zrobić to prawidłowo.

WARSZTATY DLA STUDENTÓW

OFERTA DLA UCZELNI WYŻSZYCH

Warsztaty mają na celu przekazanie praktycznej wiedzy na temat diety bezglutenowej i celiakii.
Wiedza zdobyta w trakcie szkolenia, umożliwi lepszą współpracę studentów z ich potencjalnymi lub obecnymi pacjentami. Pozwoli zrozumieć osobę chorą na celiakię.

ZAKRES:

  • Wykłady i/lub ćwiczenia
  • Zdobywanie wiedzy przydatnej w pracy zawodowej dietetyka
  • Podstawy teoretyczne uzupełnione inspirującymi przykładami, ćwiczenia praktyczne
  • Program tworzony jest tak aby uzupełniać wiedzę zdobywaną w trakcie studiów