PROFESJONALIZM POŁĄCZONY Z EKSPERCKĄ WIEDZĄ

Doktorantka na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji.

Właścicielka sklepu bezglutenowego All4Celiac: www.sklepbezglutenowy.com.pl

Mgr inż. Nauk o Żywności, Specjalistka ds. diety bezglutenowej.

 

Zobacz moje referencje

WARSZTATY KULINARNE

Od roku 2013 Instruktorka Kulinarna, organizuję i prowadzę bezglutenowe warsztaty kulinarne, oparte na własnych doświadczeniach oraz wiedzy ze studiów.

Inspirujące, pełne ciekawej wiedzy i przykładów z życia. Prowadzone z pasją, entuzjazmem i energią.

Dzięki wysokiej jakości warsztatów grono uczestników stale się powiększa. Do tej pory w moich warsztatach kulinarnych w całej Polsce od roku 2015, wzięło udział 1500 osób.

 

KURSY KULINARNE DLA STUDENTÓW DIETETYKI I UCZNIÓW SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH

Prowadzę kursy z zakresu zasad żywienia osób z celiakią.

Proponuję: przekazanie wiedzy w ciekawy i inspirujący sposób, naukę przygotowywania potraw dla osób na diecie bezglutenowej.

 

KONFERENCJE

Biorę udział w konferencjach, seminariach i zamkniętych kongresach poświęconych diecie bezglutenowej i celiakii. Dzięki uczestnictwu i wiedzy jaką zdobywam podczas konferencji stale poszerzam swoją wiedzę.

 

MANAGER EVENTÓW

W Polsce reprezentuję Włoskiego producenta żywności bezglutenowej – Schär.

Z firmą Schär współpracuję od 2015r. Dla firmy Schär Organizuję eventy, warsztaty kulinarne, spotkania dla osób na diecie bezglutenowej, a także reprezentuję tę firmę na konferencjach oraz kongresach.

 

MOJA FIRMA

Mój sklep All4Celiac: www.sklepbezglutenowy.com.pl to jedyny specjalistyczny sklep na rynku, który łączy doradztwo oraz ekspercką wiedzę z zakresu diety bezglutenowej.

Dzięki temu, że sama stosuję dietę bezglutenową z powodu zdiagnozowanej, celiakii dokładnie wiem jak wygląda, życie na diecie. W ofercie sklepu znajdują się wyłącznie bezglutenowe produkty, certyfikowane, oznaczone znakiem przekreślonego kłosa.

Osobiście weryfikuję każdy produkt, który jest wprowadzany do oferty. Bezpieczeństwo klientów jest dla mnie priorytetem.

 

KSIĄŻKA

W chwili obecnej jestem na etapie pisania mojej książki kulinarnej. Proste i szybkie potrawy dla każdego, kto chciałby zjeść smacznie i nie poświęcać na to za dużo czasu.

 

PASJA

Moją pasją jest pomaganie innym i dzielenie się wiedzą.

 

ARTYKUŁY

Zapraszam do zapoznania się z artykułami mojego autorstwa

 

  INFORMATOR 2.145 LUTY 2015

  INFORMATOR 11.143 LISTOPAD 2014

  INFORMATOR 12.144 GRUDZIEN 2014

  INFORMATOR ARTYKUŁ 1,145 STYCZEŃ 2016

Artykuł w Dwumiesięcnziku „Piekarstwo”. Numer 04.2014.